Magazin Naturist Inima Verde a lansat programul de afiliere prin 2Parale

By | 04/07/2016

Magazin Naturist Inima Verde a lansat incepand cu luna iunie 2016 programul de afiliere prin 2Parale care ofera posibilitatea tuturor celor ce iubesc natura si remediile oferite de aceasta sa castige 10% din valoarea bruta a produselor vandute prin recomandarea fiecarui afiliat.
Infiintat in 2015 ca urmare a cresterii cererii de produse naturiste precum si a noului mod de viata orientat spre tratamente naturiste, Magazinul Naturist Inima Verde isi impune sa devina unul dintre motoarele care sustin acest stil de viata, prin servirea unor produse cat mai variate adaptate fiecarui tip de persoana si afectiune, si mai ales prin propagarea unui mod natural de gandire si de preventie a problemelor astfel incat beneficiile si efectele oricaror tratamente urmate, fie ca vorbim de infrumusetare sau sanatate, sa aiba un efect rapid si sigur.

Nu promovam doar produse, promovam un stil de viata prin atitudine, care influenteaza sinergic tot ceea ce se intampla in organismul nostru. Mergem pe principiul ca o atitudine adecvata in situatii dificile ne confera echilibru si puterea de a evita cele mai neplacute efecte ale acestora.

Gandim verde, avem o inima verde, si te asteptam sa cresti pulsul Verde alaturi de noi.

Consultantii nostrii iti stau oricand la dispozitie pentru ca tu sa cunosti tot ceea ce trebuie si ai nevoie despre ceea ce doresti sa vinzi sau sa folosesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *